Bli ny medlem

Är du nyinflyttad till vår kommun, eller är du nybliven båtägare? Då är ett medlemskap i vårt Sällskap ett bra sätt att utveckla ditt sjöliv, och det är dessutom en smidig väg till ordnad vinteruppläggning av din båt. Vi är en förening där aktivt deltagande i Sällskapets verksamhet värdesätts, om du bara vill betala för att förvara din båt föreslår vi att du istället kontaktar en marina.

Trots vårt namn så är vi ungefär lika många motorbåtar som segelbåtar i Sällskapet. Alla båttyper är lika välkomna. I över 90 år har vi funnits, och under den tiden har vårt umgänge och våra anläggningar vuxit fram till något som vi är mycket stolta över. Titta igenom vår hemsida så håller du säkert med oss.

Under sommaren är vår verksamhet fokuserad till vår klubbholme, kölbåtssegling samt en aktiv ungdomsverksamhet med jollar. Övrig tid på året är verksamheten förlagd till vårt slip-område med klubbhus på Båtudden vid Löt strax utanför Strängnäs.

Så här går det till att bli medlem:
1. Ladda hem medlemsansökan.
Medlemsansökan – för fullt medlemskap.
Medlemsansökan stödmedlem – om du redan är medlem i en båtklubb men samtidigt vill vara anknuten till SSS.

2. Fyll i blanketten och skicka in den till medlemsadministratören.
Vill du posta den så finns adressen utskriven på blanketten.

3. Styrelsen tar upp din ansökan på nästa styrelsemöte.

4. Vår medlemsadministratör meddelar dig uppgifter för betalningen av medlemskapet. När denna är gjord är du medlem av Strängnäs Segel Sällskap.

Kontakta medlemsadministratören om du har frågor. Telefonnummer finns på funktionärssidan.

Välkommen till Strängnäs Segel Sällskap!