Ny hemsida

Vi i Kommunikationsgruppen är stolta över att presentera SSS nya hemsida. Under 2011 konstaterade vi att den förra upplagan från 2003 började bli både vildvuxen och rätt stor, vilket på sikt skulle gjort sidan svårhanterbar. Därför satte vi i vintras igång arbetet med att ta fram en ny lösning. Den nya hemsidan är uppbyggt på publikationsverktyget “Wordpress”, vilket gör att vi kan uppdatera sidan från valfri internetansluten dator eller smartphone. Det är även lätt att ge andra personer och grupper en möjlighet att publicera nyheter, vilket vi hoppas ska resultera i att vi får fler trevliga saker att läsa om.

Vi har även lagt till en helt ny kalender, där du lätt ska kunna se allt som händer i Sällskapet. De uppskattade fotoalbumen har även kommit tillbaka. Det finns även en möjlighet att kommentera inläggen. Första gången du skriver en kommentar måste vi godkänna dig, därefter kommer nya kommentarer att dyka upp automatiskt. Hemsidan erbjuder även stöd för RSS-flöden, och naturligtvis kan du “gilla” våra nyheter på Facebook eller Google+.

Hemsidan har provats med Opera 11.62, Internet Explorer 9.0, Google Chrome 18.0 samt webbläsaren i Android och Opera Mobile & Mini. Du får gärna höra av dej om du har några problem, så ska vi se om vi kan ordna upp det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.