Bli ny medlem

Är du Strängnäsbo och nybliven båtägare, eller nyinflyttad till vår kommun? Då är ett medlemskap i vårt Sällskap ett bra sätt att utveckla ditt sjöliv, och det är dessutom en smidig väg till ordnad vinteruppläggning av din båt. Vi är en förening där aktivt deltagande i Sällskapets verksamhet värdesätts, om du bara vill betala för att förvara din båt föreslår vi att du istället kontaktar en marina.

Trots vårt namn så är vi ungefär lika många motorbåtar som segelbåtar i Sällskapet. Alla båttyper är lika välkomna. I över 100 år har vi funnits, och under den tiden har vårt umgänge och våra anläggningar vuxit fram till något som vi är mycket stolta över. Titta igenom vår hemsida så håller du säkert med oss.

Under sommaren är vår verksamhet fokuserad till vår klubbholme, kölbåtssegling samt en aktiv ungdomsverksamhet med jollar. Övrig tid på året är verksamheten förlagd till vårt slip-område med klubbhus på Båtudden vid Löt strax utanför Strängnäs.

Så här går det till att bli medlem:
1.Logga in och skapa en medlemsansökan via vårt medlemssystem: [länk] Meddelandet skickas till vår medlemsadministratör.

2. Styrelsen tar upp din ansökan på nästa styrelsemöte.

3. Vår medlemsadministratör meddelar dig uppgifter för betalningen av medlemskapet. När denna är gjord är du medlem av Strängnäs Segelsällskap.

Kontakta medlemsadministratören om du har frågor. Telefonnummer finns på funktionärssidan.

Välkommen till Strängnäs Segelsällskap!