Kappsegling för alla – kommande helg

Nu helgen är det dags för årets mest publik- och nybörjarvänliga kappseglingar på Askholmen, alla är välkomna! Varför inte bjuda ut vännerna eller grannarna på en trevlig dag på sjön? Som vanligt avslutas allt med en härlig kräftskiva i klubbstugan.

Dagen börjar med skepparmöte 10:30 i Askholmshamnen där vi noggrannt förklarar dagens seglingar.

11:30 är det dags för RagataRace för alla båtar med kvinnlig rorsman. Alla seglar utan spinnaker för enkelhetens skull. Är det bara tjejer ombord så får ni dessutom extra avdrag på handikapptalet! Publikvänlig start precis utanför hamnen, bana på Segeröfjärden.

Efter målgång och en stunds lunchpaus är det dags för dagens andra race, Askholmsseglingen. Detta är verkligen en tävling för alla. Vi tänker lägga seglingen i närheten av hamnen så att det blir lätt att följa med.

Tävlingsledningen meddelar att valfri storlek på besättning är tillåten, d.v.s. man får vara fler än två ombord. Varför inte bjuda med en motorbåtskompis?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.