Olja i ådrorna?

Jan Jannsen, sjökapten som återupptagit sitt medlemskap i SSS efter några års avbrott, gick som 17-årig nymönstrad matros ombord för första gången på 60-talet. Valet blev en oljetanker, och just oljetransporter kom att bli hans stora intresse och yrkesliv med bl.a. 30 års anställning hos oljebolaget Chevron, ett av världens största

Båtudden onsdag 6 februari (med reservtid onsdag 13 februari) kl. 19.00 – 20.30.

Jan kommer att berätta om…
• sin yrkesbana,
• shiphandling – den senare och nuvarande inriktningen av hans yrkesval,
• oljetransporter mera generellt,
• hur han upplever oss fritidsskeppare från bryggan,
• några spektakulära sjöfartshändelser.

Jan har bett om en reservtid för kvällen, då det finns risk för att han kan behöva rycka ut på jobb med kort varsel. Eventuell ändring av datum för Jans berättarkväll annonseras senast dagen innan på vår hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.