Årets motorbåtseskader en succe!!

DSC00567

Årets eskader samlade 9 båtar med besättning. Många båtar fanns redan ute på Askholmen på fredagen. Samling kl 1000 lördag morgon för genom gång av färdplan mot det “hemliga målet” Stora Granskär (Vega sällskapet). Avfärd i egentakt och återsamling utanför Västerviken för eskader formering. Där anslöt ett gäng båtar till. Underbart väder under resans gång. Väl framme hjälptes vi åt att hitta platser till alla. kl1500:Tipspromenad som avslutades med fika på bryggdäcket nere vid badet. kl1800 gemensam grillning och prisutdelning. Under kvällen bjöds vi på live underhållning med vår egen trubadur Gert (eller var det Jerry!?) Som sig bör så dök det upp regnskurar emellanåt vilket gjorde att vi genomförde minst 4 omgrupperingar! Söndag var hemfärd i egen takt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.