Eskader till Sveriges närmaste stad

I år hade ingen lyckats gissa rätt på vart vi skulle, nämligen till Enköping. Några båtar hade hittat ut redan på image

fredag kvällen till Askholmen. Det var en blåsig lördag morgon men alla var inställda på att ge sig iväg en då. Efter lite krångel kom vi iväg till 11tiden. Det var i stort sett motvind hela resan som gick via Rökaström. Vi anlände Enköping vid 14tiden och då var de flesta sugna på lunch efter den något skumpiga färden. Kl 16 kom ett turisttåg och plockade upp oss för en guidad tur i alla fina parker som finns där. Efter turen var det så dags för middag. Den obligatoriska grillningen bytes ut mot ett besök på hamnmagasinet vilket alla uppskattade. Det bjöds på levande musik och kvällssol. Söndagen avslutades med hemgång i egen takt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.