Allsvenskan i Segling – nytt spännande sätt att kappsegla

Med inspiration från Tyskland (Segelbundesliga) och Danmark (Seilsportligan) vill SSF nu introducera en ligaserie för segling i Sverige. 18 klubblag får delta under säsongen och vid sista delevenemanget avgörs vilken klubb som är Sverige främsta kappseglingsklubb. Konceptet har blivit en succé i Tyskland och Danmark, vi vill göra detsamma i Sverige.
Finns det seglare i Strängnäs som är intresserade av att vara med i ett sådant event? Vi behöver samla ihop 10-15 seglare, och man behöver inte vara med på alla tre tävlingshelgerna. Båthyra ingår i anmälningsavgiften.

Kontakta Kjell Waltersson om du är intresserad. Sista anmälningsdag är 28 februari.

Mer information http://www.svensksegling.se/Kappsegling/Allsvenskan/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.