Informationskväll för seglingsfunktionärer

Onsdag den 6 maj kl 19 ute i Löt kommer vi att ha en träff för ni som är intresserade av att vara funktionär vid våra klubbseglingar. Vi kommer att visa vilken utrustning, såsom flaggor, märken, följebåt m.m., som behövs för att lägga en seglingsbana. Vi kommer också att gå igenom startprocedur, målgång, tidtagning etc.

Vi i kölbåtsgruppen ser gärna att medlemmar gör sin arbetsplikt genom att hjälpa till vid våra klubbseglingar genom att vara funktionär. Man behöver vara två i följebåten och är man inte van att vara funktionär så ges det möjlighet att få vara tillsammans med en van funktionär t.ex. med någon ur kölbåtsgruppen. Ni som vill göra arbetsplikt genom att sitta i följebåten och vara funktionär vid någon av klubbens seglingar kan skriva av sig till mig på
e-postadress: segel@strangnassegelsallskap.se; eller ringa mobil: 070-3144762. Ange då vilken segling ni vill vara funktionär på. Det går också bra att höra av sig till någon annan i kölbåtsgruppen.

Kjell Waltersson
För kölbåtsgruppen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.