Strängnäs seglar i Allsvenskan

Strängnäs Segelsällskap är en av 18 klubbar som kommer att delta i Seglarförbundets nya satsning Allsvenskan i segling. Tävlingen avgörs under tre helger i lånade J/70 där en besättning på fyra personer kämpar mot andra båtar på banor placerade nära land. Tävlingsformen är redan mycket populär i Tyskland och Danmark, och äntligen finns det ett smart sätt för seglare att på ett enkelt sätt tävla om vilken klubb som är bäst i landet.

I tävlingen deltar som mest 15 personer från varje klubb, några av dessa väljs ut till respektive deltävling. Kölbåtsgruppen har fått in anmälningar så vi har ett komplett lag, men ifall du är intresserad så kan det fortfarande finnas en möjlighet att hänga med. Kontakta i så fall Kjell. Deltävlingarna seglas enligt följande:

22 – 24 maj i Saltsjöbaden
14 – 16 augusti i Malmö
28 – 30 augusti på Grötö

Mer information: http://www.svensksegling.se/Kappsegling/Nyheter/2015/1akvartalet/18klubbardeltariAllsvenskan2015/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.