Motorbåtseskader 2015= Mälsåker slott eller?

Årets eskader samlade 20 personer som alla var lika nyfikna på vart vi skulle.  Ingen hade gissat rätt det här året. Vi tuffade på mot Mälsåker och en lite guppig prästfjärd. 1300 var det invigning av national dagen. Medans vi väntade på att firandet skulle börja så vred och tilltog vinden, vilket gjorde att 2 båtar beklagligt nog inte kunde ligga kvar. Kl 1400 var det en uppskattad guidning av slottet. Efteråt tog vi en fika i Bertas café. Sen var tanken att vi skulle göra natt hamn i Stallarholmen men med tanke på väder utsikter kändes Askholmen som en betydligt säkrare ställe. Så åter till “brottsplatsen” så fick vi en härlig kväll med dukat långbord och traditions enlig grillning. Barnen i sällskapet anordnade roliga tävlingar som avslutade kvällen.

7 båtar var av en med pinne.

7 båtar var av en med pinne.

Mälsåker slott

Mälsåker slott

Blindboll uppfunnit av barnen

Blindboll uppfunnit av barnen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.