Shipping & shopping Sjöhistoriska 13/3

image

Häng med till Sjöhistoriska museet och få en inblick i hur transporter sker idag på världshaven. Önskemål om att få besöka ett riktigt fartyg har kommit in till motorbåtsgruppen. Detta är väldigt svårt att genomföra då det är många säkerhetbestämmelser i dagens hamnar, så vi får nöja oss med ett besök på torra land…. Vi samlas kl 0800 vid Finninge vårdcentral / gamla Långbersskolan parkering för samåkning. Guidningen startar kl 1000 Sjöhistoriska museet. Vill du hänga med anmäl dig på motor@strangnassegelsallskap.se eller ring Fredrik på 0739902836 innan den 3/3. OBS 25 platser.

Välkomna önskar motorbåtsgruppen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.