Inbjudan till Torshälla jubileumssegling

Torshälla Seglingssällskap fyller 90 år och vill fira det tillsammans med klubbarna i deras närområde. I och med detta inbjuds vi till deras jubileumssegling. Den kommer att äga rum lördagen den 13 Augusti 2016. Seglingen genomförs som en så kallad klubbsegling, med individuell start utanför vår klubbholme Lövskär och segla en distansbana på några timmar. Senare på kvällen kommer vi också att ha en jubileumsfest i vårt klubbhus på Lövskär dit alla är välkomna. Mer information kommer på TSS’s hemsida. (http://www.torshallasegelsallskap.se)

Vid frågor kontakta:
Thord Nogerius

TSS Seglingskommitté

e-post: thord.nogerius@gmail.com
Mobil: 070-793 6263

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.