Allsvenska seglingarnas publikprogram

Allsvenskan första deltävling kommer utspela sig i Strängnäs 19-21 maj och Strängnäs Segelsällskap är mycket stolta över att få arrangera detta tillsammans med våra samarbetspartners. Tävlingen kommer att vara på Ulfhällsfjärden och kan med fördel följas från Ångbåtsbron. Under dagen kommer caféet vara öppet, det kommer bjudas på underhållning för både unga och vuxna.

Seglingarna inleds med öppnade på fredagen 13.00 och startskottet går ca 14.00 och seglingarna beräknas pågå fram till 18.00.vStarterna på lördagen och söndagen kommer båda vara 09.00 och sedan seglar man till klockan 18.00 resp 14.30. Vi hoppas förstås på ett bra väder, dvs solsken, uppehåll och lagom med vind i seglen för teamen.

Här finns ett programblad som kan skrivas ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.