Vill du lära ungdomar att segla?

Undertecknad arbetar som lärare på gymnasieskolan Europaskolan i Strängnäs. Jag har skickat ut en förfrågan bland lärare och elever på skolan om intresse för att lära sig att segla och 8 ungdomar i 16-19 årsåldern + en vuxen idrottslärare anmälde sig.

Så nu söker jag efter medlemmar i segelsällskapet som har segelbåt och skulle vilja ta med ett valfritt antal av dessa (mycket skötsamma och trevliga) ungdomar och/eller ovan nämnde idrottslärare med ut på sjön och lära dem lite om segling. Kanske finns någon som vill erbjuda plats på sin båt under en kvällskappsegling eller vid annat valfritt tillfälle. Det viktiga är inte att du är den mest erfarne pedagogen, det viktiga är att ungdomarna får komma ut och segla lite.

Vid intresse skriv till jolle@strangnassegelsallskap.se och jag kan förmedla kontakten.

/
Erik Waltersson
Gruppledare jollesektionen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.