Vårträff i Strängnäs 17-19 maj

I mitten av maj, precis när de flesta börjar vara klara med vårrustningen, bjuder Strängnäs upp till ett antal trevliga arrangemang. Vi i Strängnäs Segelsällskap vill tipsa er om att besöka oss helgen den 17-19 maj. Vår samarbetspartner Strängnäs Gästhamn bjuder på specialpriser i Västerviks­hamnen, och för dig som vill ha en mer genuin båtklubbs­ känsla finns förstås vår klubb­holme Askholmen, 3 Nm NO om stan.

Preliminärt program:
Fredag
Allsvenska seglingarna drar igång kl 14:00 vid Ångbåtsbron, mycket action och publikvänlingt.

Lördag
Allsvenska seglingarna fortsätter hela dagen 09:00 till ca 18:00, caféet är öppet och underhållning finns på plats. Vårmarknad med inriktning på mat, måltid samt vår och trädgård. Kultur19 med massor av artister och uppträdanden.

Utskriftvänligt program för Vårträff 2019 Strängnäs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.