Uppdatering kranreparation 2019-05-07

Reservdelarna som vi har beställt är på väg, och arbetekommer att utföras av leverantören så fort som möjligt. Arbetet med att åtgärda kranen är beräknat att bli klart under måndagen den 13 maj. Kranen blir också besiktigad samtidigt, så att vi får starttillstånd. Innan vi har lagt ut information på hemsidan om att den är klar, får kranen inte användas.

Nästa ordinarie sjösättning enligt gällande schema är onsdagen den 15 Maj kl 17.00, och ska kunna köras som planerat. Så ni som är uppskrivna på den listan, är välkomna då.

Vi kommer även att lägga in en extra sjösättning lördagen den 18 Maj kl 08.00. Vid den sjösättningen kommer vi att prioritera de båtar som inte kom i vid tidigare inställda sjösättningar. Berörda båtägare blir i dagarna informerade omdetta via sms, och kommer att föras upp på en helt ny lista som vi sedan sätter upp ute i skåpet vid slipkontoret. Om det finns lediga platser kvar på den listan när den kommer upp, så är även övriga båtägare välkomna att skriva upp sig.

Nästa uppdatering på hemsidan kommer i och med att kranen är klar för att användas.

Vid frågor är det bara att kontakta Mattias Cederholm slip@strangnassegelsallskap.se

076-1180743

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.