Ny medlemsstruktur och avgifter till 2020

Som medlem i SSS har har du sedan länge betalat ungefär lika mycket för förmånerna i ditt medlemskap. Avgifterna är som bekant indelade i medlemsavgifter och slipavgift. Vissa av avgifterna har under åren börjat bli lite väl tillkrånglade. Samtidigt har både behovet och kostnaderna för underhåll av våra anläggningar ökat snabbare än våra inkomster.

För att göra det enklare att vara medlem, och för våra funktionärer att administrera medlemskapet, så har styrelsen gett en arbetsgrupp i uppdrag att inför 2020 se över avgifterna. Mer information kommer att komma innan höstmötet, där vi hoppas kunna rösta om nya avgifter, som ska vara både mer logiska och enklare än dagens.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.