Välkommen på Höstmötet

Lördagen den 30 november klockan 10:00 drar vi igång vårt hundrade (?) höstmöte. 
Vi saknar fortfarande ett förslag på vem som skulle kunna ta på sig uppgiften som Sällskapets kassör. Förhoppningsvis kan detta lösas på ett smidigt sätt inom kort. Styrelsen har sett att det finns ett behov av att försöka avlasta kassörsrollen ytterligare, en del av uppgifterna har sedan tidigare tagits över av medlemsadministratören och vice slipchef, så att det inte ska behöva vara så betungande.

Styrelsen har sedan en tid sett att det kan vara bra att förändra avgifter och justera medlemsformerna så att det blir enklare att hantera föreningen, och för att vi behöver både mer inkomster och inte minst fler frivilliga som kan hjälpa till. En arbetsgrupp har under hösten tittat på ett antal olika möjligheter och kommit fram till det som blir bas för styrelsens förslag på budget, avgifter och medlemsformer. Dessa är avstämda med stadgarna och finns kortfattat beskrivna i möteshandlingarna. På mötet kommer vi även att mer ingående förklara hur vi har resonerat.

Väl mött!

Handlingar – Höstmötet 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.