Info från styrelsen 1-2020

Efter varje styrelsemöte kommer vi att lägga ut lite information om det som sker i Sällskapet.

I och med den nya avgiftsmodellen som börjar att gälla från 2020 så kommer avdrag för föregående års arbetsplikt göras i samband med fakturering av medlemsavgifterna, vilket kommer att göras i mars/april. 

Vi har godkänt fyra nya medlemmar.

Laurent Castaing ställer upp som funktionär till Mälarens Båtförbund där han ska bevaka båtsäkerhetsfrågor.

Årsmötet är på gång. Styrelsen föreslår att officiellt välja in Lena Strömvall som kassör. Då vi ser att kassören tidvis har ganska mycket att stå i så tror vi att det kan vara bra att välja in en ytterligare kassör för att avlasta. Så har du erfarenhet av bokföring och vill hjälpa till, kontakta gärna valberedningen.

För att planera de stora investeringar som kommer att behöva göras inom de kommande tio åren i Sällskapet kommer styrelsen att ha en “workshop” söndagen den 29/3. Om du har ideer eller synpunkter, kontakta gärna den grupp inom Sällskapet som är närmast ansvarig för respektive verksamhet.

Elinstallationen på slipen är inte helt stabil. För att förstå vad som är det enklaste sättet att komma till rätta med problemet kommer Slipgruppen troligen att anlita en elkonsult för att kartlägga hur allt är ihopkopplat.

Askholmsgruppen har köpt in elstolpar för montering på bryggorna, arbetet kommer att fortsätta under våren. Årets andra stora insats gäller taket till klubbstugan (original!), som behöver en översyn för att fortsätta vara i skick.

En klubbmedlem har frågat om det går bra att låna bord och stolar från klubbhuset, dessa frågor hanteras av klubbhusfogden.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.