Info från Styrelsen 4-2020

Styrelsen har dragit igång höstens möten, denna gång sågs vi “på riktigt” i klubbhuset, men resten av årets möten kommer att hållas online.
Detta gäller även den kombinerade Års- och Höstmötet som genomförs 28 november, 10:00, mer information kommer senare.

Inför utskick av slipfakturorna i mitten av september har våra funktionärer inventerat vilka som har varit kvar på slipen under sommaren. Du som inte har fått avgiftsbefrielse kommer att faktureras sommaravgift. Några av båtarna på slipen har inte blivit inskrivna i medlemsregistret på korrekt sätt, vi kommer att undersöka vem som äger vilken båt. Kom ihåg att anmäla byte av båt, önskemål om byte av båtplats, eller försäljning av båtskjul till medlemsadministratören.

Då kassörens uppgifter är relativt omfattande kommer ytterligare en kassör att väljas in vid höstmötet. Kontakta gärna valberedningen om du har tips eller är intresserad, eller kassören om du vill veta mer om funktionärsrollen.

Sällskapet har fått svara på remiss från kommunen angående Tosteröbrons begränsade öppettider. Vår hållning är att dessa begränsningar endast ska vara under hösten.

Askholmsgruppen håller på och kollar på en ny lösning för bastubryggan. För själva bastun har det startats en fond, med mål att samla ihop medel för en ny bastu. Kommunikationsgruppen kommer att gå ut med information om hur man bidrar till fonden.

Slipgruppen har beställt renovering av kajskoningen i Löt av Sjögrävaren. Ännu har vi inte fått något datum för när detta kan vara gjort. Tillsvidare så kan det vara bra att vara varsam vid förtöjning i graven eller mastkranen då det kan sticka ut vassa föremål – använd egna fendrar!

Jollegruppens stora RIB är i behov av reparation, det finns en mindre läcka i skrovet och motorn fungerar inte som den ska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.