Info från Styrelsen 6-2020

På grund Covid-19 kommer Års- och Höstmötet att hållas online på nätet. Lördag 28 november, 10:00 gäller, mer information om hur du ansluter till mötet kommer senare. Detta år har vi dessutom fått in två motioner att ta ställning för.

Styrelsen har nu fått ihop ett första utkast på investeringsbudget. Då de totala kostnaderna för investeringar och underhåll för de kommande 6 åren överstiger 5 miljoner så pågår planering av vad som är viktigast och hur det ska genomföras. Då vi helt enkelt inte har råd att genomföra allt, inte ens vid finansiering med lån, så behöver vi även arbeta med bidrag samt spara på utgifterna under 2021. 

Vi har ändrat reglerna för vad som gäller för användning av mastkranen. 

Det finns intresse av en seglarskola för vuxna. För att detta ska kunna fungera behöver några i Sällskapet engagera sig att hålla i detta. Kanske du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.