Boka Sjösättning och Upptagning – så här gör du

Från och med våren 2021 inför vi tidsbokning av allmänna sjösättnings- och upptagningstider via hemsidan. Övriga tider hanteras som vanligt av de som är behöriga att sjösätta och ta upp båtar.

Alla medlemmar som har angett en korrekt e-postadress till medlemsregistret får under våren 2021 inloggningsuppgifter till vårt medlemsregister, där bokningarna görs. Om du inte har fått detta e-postmeddelande, kolla mappen för skräpmail/spam, kontakta sedan medlemsadministratörerna och meddela din e-postadress så ordnar dom detta till dig.

Du loggar in via bas.batunionen.se eller använd länken i den röda menybalken ovan.

När du loggat in, kommer du in på nedanstående sida. Där kan du, förutom boka tider, även begära ändring av dina medlemsuppgifter samt se dina fakturor.

Klicka på “Boka pass”, samt sedan på aktuell säsong, i detta exempel “Sjösättning 2021”.

Kolla att rätt schema är valt längst upp, välj sedan den aktuell månad så kommer alla inlagda sjösättningstillfällen upp. Leta reda på det datum du vill boka och klicka på “Boka”.

När du har bekräftat din bokning kommer du även att få en bekräftelse via e-post.

Observera att det inte längre är möjligt att boka tider via anslagstavlan (”fönstret”) på slipkontoret. Om du inte har möjlighet att logga in för att boka tider så kontaktar du Mattias Cederholm, slip@strangnassegelsallskap.se , 072–143 20 67, så hjälper vi dig!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.