Intresseanmälan till Seglarläger 2023

I sommar är det återigen dags för Strängnäs Segelsällskaps populära seglarläger på Båtudden. Vi planerar för ett nybörjarläger och ett fortsättarläger och öppnar nu upp för intresseanmälningar.

Nybörjare och fortsättare

Nybörjarlägret kommer att äga rum vecka 32. Här välkomnar vi barn som inte har någon eller väldigt lite erfarenhet av segling. Under lägret får deltagarna lära sig grunderna inom jollesegling på ett lekfullt sätt samtidigt som de träffar nya och gamla kompisar.
Forsättarlägret kommer att äga rum vecka 31 och vänder sig till barn som deltagit på våra jolleträningar eller annars har segelvana så att de klarar att segla jolle på egen hand. Under lägret bygger vi vidare på de kunskaper som finns i gruppen men under lättsamma former med mycket utrymme för lek och bad, mm.
Preliminärt kommer fortsättarlägret att följas av en deltävling i Sörmlandscupen som äger rum i Strängnäs och arrangeras av Strängnäs Segelsällskap. Fokus för cupen ligger på jolleseglare med möjlighet att mäta sig med seglare från Nyköping, Oxelösund och Torshälla. Mer information kommer senare.

Krav

Deltagarna måste vara minst 8 år och ha simkunnighet om minst 200m.

Begränsning

Av kvalitetsskäl är antalet deltagare begränsat till 12 barn per lägervecka.

Dagläger

Seglarlägret utgår ifrån Båtudden i Löt och ges i daglägerform måndag till fredag med start kl. 9:00 och slut kl. 16:00. Vårdnadshavaren ansvarar för att lämna sitt barn på morgonen och hämta på eftermiddagen samt ser till att barnet har rätt packning inklusive matsäck för hela dagen.

Lägeravgift

Lägeravgiften är 2 000 kr per barn och vecka. I detta ingår ett juniormedlemskap i Strängnäs Segelsällskap året ut (man får alltså delta på höstens jolleträningar utan extra kostnad). För de barn som redan är medlemmar dras årets medlemsavgift av från lägeravgiften.

Intresseanmälan

Anmäl ert intresse genom att fylla i formuläret nedan. Intresseanmälan är inte bindande men först till kvarn gäller. Barn hemmahörande i Strängnäs har förtur. När vi tagit emot er intresseanmälan får ni en bekräftelse. När vi sedan slutligt fördelat platserna på lägret meddelar vi om ni har fått plats. Efter detta besked lämnar ni bindande svar om ert barn avser delta eller inte. Det är alltså viktigt att era kontaktuppgifter i anmälningsformuläret är korrekta så att vi kan nå er med information.

Kryssa i båda om båda funkar.

Information om personuppgifter: Vi kommer att behandla era och ert barns personuppgifter i syfte att administrera er intresseanmälan. Genom att fylla i och skicka in formuläret samtycker ni till denna behandling. Om ni får plats på lägret behandlar vi era personuppgifter för att administrera ert barns deltagande i lägret. Ert barn blir också medlem i Strängnäs Segelsällskap och vi behandlar personuppgifterna i enlighet med föreningens personuppgiftspolicy (http://www.strangnassegelsallskap.se/allmant/bli-medlem-andra-medlemsuppgifter/om-hantering-av-personuppgifter/). Om ni har frågor eller synpunkter avseende vår personuppgiftsbehandling kan ni kontakta jolle@strangnassegelsallskap.se (intresseanmälan) eller medlem@strangnassegelsallskap.se (medlemskap).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.