Inbjudan Höstkroken

höstkroken

Helgen 13-15 september blir det seglarfest i Västerås! Seglarpub på fredagen, Höstkroken på lördagen och DM i kölbåt och CB66 tävling på söndagen.
Vi håller till i tullhushamnen i centrala Västerås där du även lägger båten gratis från fredag till söndag. Ett stort kringarrangemang utlovar roliga aktiviteter, utställare, sång och musik, aftersail, regattamiddag med mera. Det kommer finnas massor av roligt att göra för hela familjen. Som åskådare följer man kappseglingen dels på storbildsskärm och dels live då start, rundningar och målgång blir så nära kajkanten det går.
Förra året var vi 65 båtar och 250 seglare. Om du inte redan gjort det, gå in och anmäl dig på www.wss.se/hostkroken . Med hjälp av våra sponsorer har vi lyckats få ned anmälningsavgiften till 600 kr och med tanke på vad som ingår så är det väl värt det! Fina priser kommer delas ut och även lottas ut ibland deltagande båtar. Vänta inte med anmälan, antalet biljetter till regattamiddagen är begränsat!
Är du oerfaren som kappseglare så kommer du bli mycket väl omhändertagen, är du erfaren så kan vi lova tufft motstånd och rättvisa banor.

Se programblad och inbjudan.

Mer hos WSS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.