Harald i Luleå

Under tisdagen fick Luleå ett långväga besök av vår medlem Harald Axling. Han stannade till på sin färd mot Svalbard för att fylla på i såväl skafferi som i dieseltank. Harald hälsar att allt har gått bra, vindarna varit goda och det har blåst från rätt håll. Nu går sista etappen mot Kalix där avmastning och lyft av båt sker för att sedan köra båten på lastbil till Bodö där färden fortsätter tillsammans med vännen Thore, sonen Anton och hans vän Martin. Innan vi skiljdes åt hade vi hunnit besöka stades sevärdheter såsom Gammelstad med sin kyrka och kyrkbodar upptagna på unescos världsarvslista, Tyskmagasinen och Facebook. Vi önskar lycka till på den fortsatta färden. Harald ombord på sin båt Axlile i Norra Hamn Luleå, framför isbrytarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.