Nya Ordningsföreskrifter för Slipen

Sedan det nuvarande slipområdet togs i bruk 1977 har vi med ideella krafter gemensamt hjälps åt till att hantera sjösättningar och upptagningar samt att hålla området i skick. Ett och annat tillbud har hänt under åren men tack och lov har vi varit förskonade från några riktigt allvarliga olyckor. Många kloka regler och råd har under åren tillkommit med syfte att få allting att fungera på bästa sätt. Tyvärr har dessa regler varit svåra att hitta. En del står i slipkontraktet, en del på anslag. I värsta fall har de kanske funnits i något gammalt protokoll, eller bara antagits muntligt.
Nu har Slipgruppen, i samarbete med Leif Pettersson och Lasse Hullberg, arbetat fram helt nya regler som gäller alla som vistas eller har sin båt på slipen. De nya Ordningsföreskrifterna är beslutade av styrelsen och ersätter alla gamla föreskrifter.
Det ska vara lätt att hitta den information man söker efter, därför är informationen uppdelad i punkter och sorterad i bokstavsordning.

Bland föreskrifterna har det tillkommit vissa nya regler, men i stort så är det ganska få förändringar. Vi föreslår att du som båtägare läser igenom hela regelverket, en hel del av innehållet är bra information för dig som ligger på slipen.

Ordningsföreskrifter A-Ö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.