Vårens sjösättningar

Nya slipgruppen har haft sitt första möte och planerat vårens sjösättningar. Med förutsättning att vintern släpper sitt grepp som vanligt så kommer vårens sjösättningar att arrangeras på följande tider: Lördagen den 23/4 kl 8.00. Lördagen den 7/5 kl 8.00. Lördagen den 14/5 kl 8.00. Onsdagen den 25/5 kl 17.00. Onsdagen den 1/6 kl 17.00 och Lördagen den 11/6 kl 8.00. Anmälningslista kommer som vanligt att sättas upp i skåpet vid slipkontoret senare i vår för bokning av tider.  Så nu är det bara att börja med vår-rustningen så fort kylan släpper sitt grepp.  Vi hoppas alla hittar en tid som passar. Skulle inte någon av följande tider passa, så går det även att be om hjälp av övriga behöriga.

besiktigad_slipkranar

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.