Nytt rekord på årets motorbåtseskader!

I år vart vi hela 13 båtar med besättningar. Det flesta hade tagit sig ut till Askholmen redan på fredagkväll. Kl1000 lördag var det skepparmöte och den hemliga destinationen avslöjades. BSL;s klubbholme Torparstaden på Ridön. Vi samlades ute på fjärden och startade vår eskaderfärd. Riktigt häftigt att se så många båtar på ett långt led! Det fick bli lunch under resan och efter Strängnäs och Sanda fylldes ledet på med fler båtar. Väl framme vid Torparstaden hjälptes vi åt att förtöja våra båtar. Vi fick ett varmt mottagande av alla BSL medlemmar. Kl1500 var det dags för samling på Cafe magasinet där avnjöts den vida berömda rabarberpajen som var special designad för att fira vårt 5 års jubileum av motorbåtseskadern. Vi fick en guidning om Ridöns historia av cafeets personal. Mycket trevligt och gott! Sed vanlig grillning till kvällen. Barnen i sällskapet hade även i år fixat en uppskattad och mycket rolig 3-kamp. Många av eskader deltagarna valde att stanna ytterligare en natt. Så har ni inte varit vid Torparstaden en så kan vi bara varmt rekommendera det! Glad sommar! önskar vi i motorbåtsgruppen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.