Arbetsdag på Askholmen

Lördagen den 16/9 bjuder Askholmsgruppen till arbetsdag på Askholmen. Detta är ett gyllene tillfälle att genomföra arbetsplikten. Arbetet är upplagt för att passa såväl gammal som ung, kvinna som man. Målning av stugans kök samt stugans gavlar, toadörr och fönster ska målas, bryggorna ska oljas och ses över. Flytbryggor och båt ska förberedas inför upptagning på och ved ska klyvas samt att mat ska förtäras i goda vänners lag. Maten är en vällagad lunch som klubben står för, som vanlig är den lagad av Sia och hon dukar upp med mat och dryck mitt på dagen.

Ingen anmälan behövs, vi startar klockan 10.00 och beräknas vara klara till 16.00 med avbrott för lunch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.