Intresseanmälan jolleläger v. 31

I sedvanlig ordning kommer det i sommar att anordnas seglarskola på Båtudden, detta år måndagen den 30 juli till fredagen den 3 augusti. Beroende på intresse kommer både totala nybörjare samt de som redan idag är med på träningarna att erbjudas plats. Under lägret får deltagarna lära sig grunderna inom jollesegling på ett lekfullt sätt samtidigt som de träffar nya kompisar.

Rekommenderad ålder är från 8 år men det enda egentliga kravet vi har är simkunnighet minst 200m. Seglarskolan ges i daglägerform måndag till fredag och som förälder antas man kunna lämna sitt barn på morgonen och hämta på eftermiddagen. Utöver detta behöver vi hjälp med matlagning för barnen. Det brukar bli så att man som förälder får delat ansvar för maten en utav dagarna. Lägret utgår från Båtudden, Löt varje morgon med start 9:00 och slut 16:00.

Exakt kostnad för lägret har ännu inte bestämts men räkna med en lägeravgift på ca 1500 kr.

Anmäl ert intresse till jolle@strangnassegelsallskap.se.
Ange barnets namn, ålder och hemkommun (barn hemmahörande i Strängnäs kommun har förtur). Intresseanmälan är i skrivande ej bindande men först till kvarn gäller.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.