Stark premiär i Allsvenskan av Strängnäs

Årets första deltävling av Allsvenskan segling avgjordes i helgen i Malmö. Strängnäs ställde upp med ett fyrapersonerslag bestående av Jonas Danneaus, Daniel Pettersson, Sirianne Danneaus och Pete Bamforth. Efter 15 omgångar kan vi bara konstatera att Strängnäslaget gjorde en riktigt fin insats och slutade på en sjundeplats – vilket med tanke på den korta träningssäsongen är riktigt imponerande. Tidvis var vi uppe på plats 6 med klar kontakt till både plats 4 och 5. Konkurransen är som vanligt stenhård, men trots detta lyckas vi hålla jämna steg med de andra 17 duktiga klubbarna i ligan.

Nästa delsegling avgörs i Ekerö, 1-3 Juni – passa på och ta en supporterresa dit med egna båten – både Jungfrusunds marina och Göta segelsällskap erbjuder hamnplatser precis i anslutning till arenan.

Alla foton: Daniel Stenholm

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.