Hjälp din förening – gör arbetsplikt

arbetsplikt

Strängnäs Segelsällskap är en aktiv båtklubb där gemenskap och samvaro är en central del av vår verksamhet. För att allt ska kunna fungera behövs det hjälp och insatser från medlemmarna. Så varför inte spendera några trevliga timmar med dina klubbkompisar istället för att betala 1000:- i extra medlemsavgift?

I de olika grupperna finns det mängder av arbetsuppgifter i olika form. Allt från lövkrattning till elinstallationer och dykjobb går åt. Eller varför inte lite målningsjobb eller funktionär på en kappsegling? Kontakta respektive gruppledare så kan dom lotsa dig vidare till rätt arbete och kontaktperson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.