Inställd sjösättning – den 4 maj pga skadad kran

Sjösättningen lördagen den 4 maj är inställd pga de skador på kranen som tidigare informerats om. Den 1 Maj har en första kontroll på kranen gjorts, men för att kunna fastställa felorsak och eventuell åtgärd behöver traversteknikerna en skylift. Arbetet är inbokat och på måndag den 6 maj, därefter kommer slipgruppen ha mer information. Beroende på utgången har slipgruppen arbetat fram en plan B vilken kan innebära på sjösättning med mobilkran istället.

Vidare information kommer finnas här på vår hemsida och skulle det ändå finnas oklarheter är ni välkomna att kontakta Mattias, 076-1180743 slip@strangnassegelsallskap.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.