Medlemsinformation: Snart dags för Mälardagen

Lördagen den 24, med början 11:00, samlas hela Strängnäs Segelsällskap i Gästhamnen för att visa upp oss för Strängnäsborna. Det här blir den tredje och sista delen av vårt officiella Hundraårsfirande. Du som har möjlighet förtöjer din båt i gästhamnen, senast 11:00, klubben bjuder på gästhamnsavgifterna. För att vi ska ha koll på hur många som kommer är det bra om du anmäler dig via e-post, eller SMS till 070-6059350. På Västervikstorget samlar vi både båtar och retroprylar, samt visar såklart upp vår verksamhet för allmänheten. Bjud in grannar, kompisar och gamla medlemmar – ju fler, desto trevligare!

Efter klockan 15:00 plockar vi ner utställningen från Västervikstorget, men stannar såklart kvar i gästhamnen för gemensam trivsel och samvaro. Du som framåt kvällen vill äta på någon av restaurangerna bokar själv bord. 
Från cirka 19:00 kommer Kent Lindén att spela underhållning och dans på Västervikstorget, självklart öppet för alla att delta!

Färger i bilden ovan:
Blått: tält med utställning
Rött: tält med fika
Gult: båtar på land samt ev dragfordon
Grönt: båtar i sjön, öppna för allmänheten, samt rundtursbåt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.