Bidrag från Sparbankstiftelsen Rekarne

Strängnäs Segelsällskap har blivit beviljade fyrtiotusen kronor som bidrag för inköp av två stycken begagnade jollar av typen ”RS FEVA” utrustad med nya segel. Motivationen var ”Håll ungdomar kvar i seglingen”. Med dessa båtar kan SSS erbjuda en naturlig fortsättning då optimistjollen är behärskad och det är dags att ta steget till nästa båt, detta utan att behöva införskaffa större kölbåt. Vi tror att med detta generösa tillskott från Sparbanksstiftelsen Rekarna attraherar vi fler unga till vår klubb och det kommer finnas motivation att fortsätta utveckas inom båtlivet.

Klubben vill rikta ett stort tack till Sparbankstiftelen Rekarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.