Allsvenska seglingen Ö-vik

Image.jpeg
Förra helgen avgjordes första delregattan i Allsvenskan Segling. Strängnäs har varit med ifrån starten och därmed sjätte säsongen nu. Covid-19 har påverkat seglingen som allt annat i samhället. Det gör att Allsvenskan avgörs i år med två deltävlingar på hösten. Vi började helgen med en lång bilresa upp till Örnsköldsvik med en av tävlingsbåtarna på släp. Vi ställde upp och drog upp den då Sotefjorden inte fick ihop något lag till tävlingen, pga Covid-19. Laget till Ö-vik bestod av Sirianne Dannaeus, Jonas Dannaeus, Peter Bamforth, Kristoffer Elffors och Jonas Svensson. Seglingarna har blivit ytterligare ett snäpp tätare och mer oförlåtande. Vi håller en bra nivå, men lite för många misstag gör att vi dippar relativt våra konkurrenter. Vi slutade till sist på en 14:e plats, men kändes som om vi seglat bättre än så. Hoppas nu att laget till Västerås lyckas bättre! Vi har fått behålla den J70 vi drog upp till Ö-vik och kan nu hålla bättre träning än någonsin tidigare. Nästa tävling går i Västerås 4-6 september, heja gärna på laget då! Foto: Daniel Stenholm /Jonas Svensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.