Info från Styrelsen 5-2020

Väntar du på din slipfaktura? Ingen fara, den dyker upp inom kort. Bränningen kommer att skickas i ett separat brev.

Som vanligt på höstkanten så har vi äran att välkomna många nya medlemmar till Sällskapet. Vi hoppas att ni ska trivas, och är det något som ni undrar över, passa på att fråga – vi är alltid hjälpsamma!

Känner du att du skulle kunna göra skillnad som funktionär? Just nu förbereder grupperna och valberedningen val av funktionärer som ska göras på höstmötet. Kontakta gärna en gruppledare eller valberedningen om du är intresserad. 

2020 blir sista året som Utprickningsgruppen offciellt är aktiv inom Sällskapet. Ansvariga för farleden Röka Ström har sedan 2019 varit Mälarens Båtförbund. Aluminiumkatamaranen förvaltas numera av Askholmsgruppen som i första hand använder till transporter.

Allsvenskan laget ger inte upp! Då motståndet från de toppade lagen blev för stort hamnade vi under kvalgränsen, men den 4-5 oktober är det dags för omkval i Marstrand, lycka till!

Styrelsen jobbar med att få ihop en plan över framtida större investeringar. Kontakta gärna respektive grupp om du har ideér på vad som föreningen borde investera i.

Nästa steg av elbesiktningen av slipen har inte hunnit genomföras då elbesiktningskonsulten och elektrikern inte har varit tillgängliga.

I klubbhuset i Löt finns sedan ett tag alldeles för många stolar med armstöd. Vi fick köpa dessa billigt av ett företag i stan, men tyvärr passar dom inte ihop med resten av möblerna i huset (de är för stora för att användas tillsammans med borden). Gunilla Mörk kommer att sälja ut dessa för att frigöra utrymmen.

Reglerna för covid-19 är uppdaterade vad gäller upptagningar, läs gärna här på hemsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.