Bytt båt, båtplats, kvar på land, eller andra förändringar i ditt medlemskap?

Två gånger per år skickar vi ut en faktura till dig. På våren kommer fakturan för din medlemsavgift, inklusive avdrag för eventuell arbetsplikt. Strax efter sommaren skickas fakturan för din slipplats, inklusive ett eventuellt tillägg för att du inte har sjösatt båten under sommaren.

För att dessa fakturor ska bli rätt så är det viktigt att du hör av dig om det är något som har förändrat sig sedan förra gången.

Vill du gå ur sällskapet, eller ändra medlemstyp? Hör gärna av dig till medlemsadministratören redan i början av året. Har du gjort arbetsplikt under året? I så fall se till att respektive gruppledare är medveten om detta så att kassören vet om att dra av tillägget för genomförd arbetsplikt.

Om du har bytt båt eller vill byta slipplats. Då behöver medlemsadministratören få reda på detta. Om du inte kommer att sjösätta din båt under sommaren så behöver du anmäla detta till medlemsadministratören senast innan sista allmänna sjösättningstillfället. Om du har ett giltigt skäl, t.ex. sjukdom, så kommer styrelsen att bevilja dig befrielse från sommaravgiften. Beslutet meddelas till dig av medlemsadministratören.

Alla avvikelser kring avgifter behöver beslutas av någon som har delegation för detta från styrelsen, t.ex. kassören eller medlemsadministratören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.