Dags för upptagning

Nu ligger schema ute via BAS. Logga via Bas och boka upp er på vilken dag ni vill ta upp er båt. Är det någon som inte kommer ihåg sitt lösenord,  så kan ni kontakta medlemsadministratörerna via mejl på medlem@strangnassegelsallskap.se så hjälper dom er med nytt lösenord. Har ni inte möjlighet att logga in via dator eller telefon, så får ni återkomma till mig.
När ni har bokat tid så får ni först en bekräftelse via mejl. Under torsdagskvällen innan er upptagningsdag, kommer ni att få ett nytt mejl med turordningen. Turordningen följs av ert anmälningsdatum. Båt 1-12 ska vara ute vid Båtudden kl 8. Och båt 13- ska vara ute på plats till kl 11. Välkomna upp på land under hösten!

Mvh Mattias Cederholm

072-1432067

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.