Strängnäs slutar på 13:e plats i årets Allsvenska

Årets Allsvenska serie kortades ner på grund av att den första planerade delseglingen inte kunde genomföras på grund av covid-19. Vi har under året haft tillgång till en egen J/70-båt att träna i, vilket har varit väldigt värdefullt i den alltjämt hårdnande konkurrensen. Efter årets sista delsegling i Västerås slutade vi på en 13:e plats i totallistan. Precis som vid förra årets sista delsegling så var det väldigt tighta race i den lätta vinden, där vi ofta inte riktigt var med i starterna, vilket gjorde att vi halkade ner något i totallistan. Sett till helheten så är vi på ungefär samma nivå som vi har varit under de 7 år som vi har deltagit. Strängnäs Segelsällskap är förövrigt en av 7 klubbar, av totalt 18 deltagande, som har varit med under alla Allsvenska säsonger.

I Västerås seglade: Nathalie Lagergren, Johanna Hamrin, Wanja Berg, Oskar Svensson och Jonas Svensson

Foto: ovan: Tommi Rotonen/Strängnäs Segelsällskap, nedan, Daniel Stenholm/Svenska Seglarförbundet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.