Intresseanmälan jolleläger 2022 – fulltecknat både v. 24 & v. 31

I sedvanlig ordning planerar vi för seglarläger på Båtudden i sommar. Precis som de senaste åren prövar vi att se om intresset räcker till två läger. Precis som förra året planerar vi att det första lägret (v. 24 – FULLTECKNAT) är ett nybörjarläger och att det andra lägret (v. 31 – fullteckat) primärt är för de som varit med ett tag och deltagit på våra jolleträningar. Preliminärt kommer lägren äga rum måndagen den 13 juni till fredagen den 17  juni (v. 24 – FULLTECKNAT) samt måndagen den 1 augusti till fredagen den 5 augusti (v. 31 – FULLTECKNAT). Under lägret får deltagarna lära sig grunderna inom jollesegling på ett lekfullt sätt samtidigt som de träffar nya och/eller gamla kompisar. Nytt för i år är att den andra veckan avslutas med kappsegling på söndagen den 7 augusti då Strängnäs Segelsällskap anordnar Sörmlandscup på hemmaplan.

Rekommenderad ålder för lägrena är 8-12 år och det enda egentliga kravet vi har är simkunnighet minst 200m. Seglarskolan ges i daglägerform måndag till fredag och som vårdnashavare antas man kunna lämna sitt barn på morgonen och hämta det på eftermiddagen. Lägret utgår från Båtudden, Löt varje morgon med start 9:00 och slut 16:00. Barnen kommer att behöva ha medhavd matsäck under dagen vilket man som vårdnadshavare alltså ansvarar för att skicka med barnen. Eventuellt blir det övernattning på vår klubbholme Askholmen en utav dagarna men det återstår att se.


Lägeravgiften är 2000 kr per barn och vecka och då ingår ett juniormedlemskap i Strängnäs Segelsällskap året ut (man får alltså deltaga på höstens jolleträningar utan extra kostnad). För de barn som redan är medlemmar dras årets medlemsavgift av från lägeravgiften.

Anmäl ert intresse till nils.daniel.lindblad@gmail.com .
Ange barnets namn, personnummer och hemkommun (barn hemmahörande i Strängnäs kommun har förtur) samt mailadress och telefonnr till vårdnadshavare. Ange även vilken av veckorna 24 (FULLTECKNAT) eller 31 (FULLTECKNAT) som är av intresse eller om båda fungerar. Intresseanmälan är ej bindande men först till kvarn gäller. Om ditt barn varit med på merparten av höstens jolleträningar och planerar att deltaga på vårens träningar, anmäl er i första hand till v. 31 om möjligt så att barnet får vara med på fortsättningslägret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.