Sanering kräver planering – läs detta innan bottenjobb

En del medlemmar har redan börjat fundera på att sanera sin båtbotten från färger med biocid. För att det ska finnas någon möjlighet att så småningom godkänna din båt för framtida hantering på slipen behöver saneringen gå till ett visst sätt. Detta både för att se till att inga biocider kommer ut på slipområdet, men även för att det behöver finnas en oberoende kontroll av resultatet.
Sällskapet kommer att inom kort utbilda ett antal miljöombud som du skall kontakta innan sanering påbörjas, samt efter att den är klar. Mer information om detta kommer att komma under ett medlemsmöte den 1 juni.
Om du redan nu har frågor, ta då kontakt med Sällskapets miljösamordnare Gunilla Mörk, 070–3275626, motor@strangnassegelsallskap.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.