Information J70 Till Strängnäs

Nu äntligen har köp av en J70 gjorts till Strängnäs Segelsällskap. Den kommer levereras eller hämtas i Juni. Vi kommer sen hyra ut den till Allsvenskan, kval och Seglingens Mästare i Marstrand i höst. Vår båt kommer att vara den Gröna. Så från i juni så kommer dom som seglar i allsvenskan kunna träna i den. Den kommer förhoppningsvis även vara med på tjejhelgen som arrangeras helgen innan midsommar.

Det är dagsläget inte klart om vi får den levererad till Sverige, eller om vi behöver hämta den i Frankrike? Om den ska hämtas ifrån fabriken, så skulle vi vilja ha hjälp av några medlemmar som skulle vilja åka en tur ner med bil och hämta den. Är det några som är intresserade så får dom gärna höra av sig till Peter Bamforth 073-0584825 eller Mattias Cederholm 072-1432067 för mer information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.