Strängnäs trea på hemmaplan

Årets säsong av Allsvenskan Segling drog igång med full fart under helgen 17-19 maj. Vi fick äran att arrangera tävlingen för fjärde gången, och efter tre tävlingsdagar kunde vi summera ännu en succéartad helg. Vi har fått många lovord från de tävlande och från förbundet. Ett stort tack till alla funktionärer som ställde upp och jobbade i försommarvärmen! Utan er så skulle detta inte vara möjligt att åstadkomma. Vi vill även rikta ett stort tack till alla våra sponsorer.

Helgens lag bestod av Anders Emmoth, Filippa Emmoth, Vanja Berg, Kristoffer Elffors och Pete Bamforth. Det rutinerade gänget låg under stora delar av tävlingen i topp 3. I finalen blev det något underliga vindar och laget slutade på en stark tredjeplats. Ett stort grattis för en fantastisk prestation.

Här kan du se sändningarna från tävlingen:
Lördag
Söndag
Finalen, söndag
Direktsändning – P4 Radio Sörmland

Deltävling 2 seglas 7-9 juni i Långedrag.

Foto: Daniel Stenholm

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.