Ändra medlemsuppgifter? Eller bli ny medlem?

Nu har vi ytterligare förbättrat rutinerna för hanteringen av medlemsuppgifter. Som bekant har vi sedan årsskiftet en särskild medlemsadministratör, Kenneth Hammarström, som tar hand om dina uppgifter.

Nu har vi lanserat ett ändringsformulär på webben för dig som flyttat, bytt båt eller vill ändra något annat i medlemsregistret. Lätt som en plätt direkt på hemsidan. Formuläret hittar du här.

Vi har även förenklat för den som vill bli ny medlem. En välkomstsida och nya ansökningsblanketter finns upplagda här. Vi har dessutom rationaliserat bort den gamla blanketten “registeruppgifter”, dessa anges numera direkt på ansökningsblanketten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.