Kom med och segla Laser

IMG_0302Nu drar vi igång Laser-segling i Strängnäs. Du som är intresserad eller bara nyfiken, kom till Löt på måndag den 20 maj klockan 18.00 då vi träffas och känner av intresset. Syftet är att få seniorer att segla jolle. Självklart är juniorer också välkomna.Laser är en så kallad strikt one-design och tillåter inga avvikelser i utrustning. Alla Laserjollar är därför byggda med exakt samma specifikationer för att ge samma grundförutsättningar för alla. Vid kappseglingar är det enbart seglingstekniken som ska vara avgörande. Lasern som är en entypsbåt ger möjlighet till rättvisa seglingar där första båt i mål också är segraren.

Man seglar Laser i Västerås, Enköping, Södertälje och framför allt i Mälarhöjden. Det är klart att vi även i Strängnäs ska segla Laser, den olympiska klassen.

Har du frågor kontakta mig på 0732 488 554 eller bill.nyman@minpost.nu

Bill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.