Rekordstort Sörmlandscup avgjort

Årets andra delsegling i Sörmlandscup i Strängnäs blev en riktig succé. Det var länge sen en kappsegling i Strängnäs samlade 43 båtar i fem klasser, men idag kunde vi på två banor se en hel del segel från både när och fjärran. Mestadels rådde svaga vindar, men när ett mullrande åskväder passerade strax söder om stan blev det delvis rätt mycket drag.
Trots den stora uppslutningen så var det ändå inte möjligt att dela ut DM-tecken i någon annan klass än Zoom 8. Anledningen är att man måste vara minst fem startanden från distriktet (Södermanland) från minst två klubbar, och i de flesta klasser räknas dessutom tjer och killar för sig.

Resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.