Lyckad vinteraktivitet för Motorbåtsgruppen

Vi var elva SSSare som trotsade klass-1-varningen i lördags och gav oss iväg i snömodd till Västerås. Där startade dagen med ett besök på flygmuseet. Detta är lite unikt då de flesta flyg som finns där fortfarande flyger. Vi fick oss en mycket trevlig och lärorik guidning av Tom Ax. Många kluriga frågor och många bra svar. Guidningen tog cirka 3 timmar och då fick vi även provsitta både Tunnan och Viggen och lära oss om Pipers, Chipmunks och andra trevliga flygtyg. Sen skyndade vi iväg till Veteranbåtsmuseet nere vid det gamla ångkraftverket i hamnen. Där väntade kaffe och en välförtjänt macka. Anders Berglind från Veteranbåten visade oss runt bland båtar och snurror i museets tre plan.
För er som inte kunde vara med kan jag varmt rekommendera ett besök på dessa museer!

Lite fler bilder från dagen finns här:
Flygmuseet
Veteranbåtsmuseet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.