Strängnäs kvar i Allsvenskan även 2018

Det Allsvenska laget gjorde en fenomenal insats under söndagens hårdvindsseglingar och lyckades ta värdefulla placeringar i säsongens sista omgång. Detta resulterade i en välförtjänt 11:e plats i Gottskär. Överlag så såg resultatlistan rätt annorlunda ut jämfört med tidigare omgångar. T.ex. hamnade fenomenala Cape Crow på en tiondeplats framför Strängnäs, medan t.ex. Ekoln och GKSS inte alls var med i toppstriden denna gång. Vädret har bjudit på det mesta; hårdvind på fredag och söndag, lättvind på lördag samt regn på fredagen.

Totalt slutar vi på en femtondeplats i serien, vilket gör att vi inte behöver kvala in till nästa år. Poängmässigt så var det väldigt tight där både JKV, Strängnäs och GKSS alla hade 49 poäng i totalen. Då Strängnäs seglade till sig en värdefull åttondeplats vid säsongspremiären i hemmavatten räckte detta till en femtondeplats i totalen. Bra kämpat av alla!

I Gottskär seglade:
Jonas Svensson
Anna Danneaus
Sirianne Danneaus
Anton Axling
Jonas Danneaus (ej med på lagbilden)

Slutlig tabell, Allsvenskan 2017:

Bilder från seglingarna i Gottskär, Foto: Daniel Stenholm/SSF.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.